Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Täältä tulee pikku Myy! : Villit vieraat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Riina ja Sami Kaarlan uusi muumiaiheinen kuvakirja kertoo vaihteeksi pikku Myystä ja tämän perheestä. Muistaakseni alkuperäisissä muumikirjoissa ei kerrota kunnolla, miten Pikku Myy on päätynyt muumiperheen luokse. Tässä kirjassa se selviää.

Mymmelin äiti ja joukko pikkuisia mymmeleitä tulee muumitaloon vieraisille. Siitä aiheutuu muumiperheelle ylimääräistä vaivaa, varsinkin kun Pikku Myy unohtuu taloon.

Kirja on kooltaan hivenen isompi kuin aiemmat Kaarlojen muumikirjat ja tässä ei ole ollenkaan kurkistusluukkuja. Se on silti edelleen laadukasta luettavaa ja kelpaa varmasti jokaiselle Pikku Myy -fanille.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...