Katariina Hakaniemi: Tahdoin : 17 tarinaa elämästä eron jälkeen

Osta kirja itsellesi

Maailma on täynnä eroja ja jokainen on oma tarinansa, kahta samanlaista ei vaan ole. Tässä kirjassa niitä on seitsemäntoista, naisten kertomia yksitoista ja miesten kuusi.

Katariina Hakaniemi on toimittaja, joka on nyt kasannut nämä tarinat pinkkien kansien väliin. Pinkit kannet kertovat, että kyse on rakkaudesta. Siitä rakkaudesta jota on ollut, johon on uskottu. Ja mitä tuolle rakkaudelle sitten kävi? Rakkauden loppuminen sattuu aina.

Kaikki kirjan tarinat ovat tosia, oikeasti tapahtuneita, eräänlaisia selviytymistarinoita. Kukin tavallaan on kokenut sen, mitä ei osannut kuvitellakaan, selvinnyt siitä ja huomannut, että elämä jatkuu, ehkä rakkauskin, uusin kuvioin.

Tarinat on kirjoitettu helposti luettaviksi, palasteltu sopiviin kappaleisiin ja niin, että niissä ei loukata ketään. Nimet on vaihdettu ja liikaa ei ole kerrottu. Lukija voi sitten itse lukea rivien välistä lisää.

Mausteena tässä kirjassa on kirjailijan omia ajatuksia aforismien muodossa.

Lohtu on haettava pienestä

kuten siitä, että

vaikka me kuolimme

minä en kuollut.

Tahdoin on kirja, jonka soisin kuluvan monien käsissä, niin eronneitten kuin ei-eronneitten. Jollain lailla se on lohdullinen ja toivoa antava, uskoa siihen, että voi selviytyä, erostakin!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...