Anneli Aunola ja Kauko Röyhkä: Tanssipartneri

Tanssipartneri

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ihastuin jo Kauko Röyhkän ja Anneli Aunolan ensimmäisen kirjan Liian lempeä mies tyyliin. Nyt on käsissäni toinen Alisa Aro -dekkari, Tanssipartneri, joka jatkaa samaa linjaa.

Kauko Röyhkä on tunnettu muusikko, mutta myöskin kirjailija. Anneli Aunola on eläkkeellä oleva poliisi. Heidän yhteistyö loihtii varsin mielenkiintoisia tarinoita.

Tanssipartneri on heti alkumetreiltä kiinnostava. Konstaapeli Alisa Aro on tavannut ihanan miehen, Samin, joka osoittautuukin ihan joksikin muuksi. Tämä oli se asia, mikä todella kiinnosti, miten järkevä nainen haksahtaa. Jotenkin sitä vielä kuvittelee, että hän olisi jo työssään nähnyt tarpeeksi esimerkkejä. Mutta, miten hyvin sellainen luonnevammainen osaa asiat esittää, näytellä niin ihanaa, kunnes kortit kääntyvät.

Töissä Alisan eteen tulee kadonnut diplomaatin rouva tai siis entinen, koska hänen miehensä on lähtenyt toisen matkaan. Rouva viettää melko lailla alkoholin siivittämää elämää.

Roosa on hyväksikäytetty ja ottanut hatkat koulukodista. Sitten on aviopari Leena ja Lauri, joilla ei mene ihan hyvin. Leena on muuttanut erilleen ja sitähän Lauri ei sulata.

Monta erilaista ihmiskohtaloa, joissa ei ole onni ollut myötä. Poliisi on välillä ihan avuton, kun ei saa paneutua mihinkään kunnolla. Parhaansa kuitenkin yrittää ja silti ei voida välttyä kuolemilta, surmilta.

Pidin tavattomasti kaikista henkilökuvista, sillä he muuttuivat niin eläviksi. Jotenkin sitä ajatteli, että jos heitä tulisi kadulla vastaan, niin heti tuntisin.
Alisa Aro tulee lähelle ja kaiken aikaa toivoo, että asiat kääntyisi hyväksi ja miten hän vaan pääsisi näppärästi eroon Samista. Onneksi hän on päähenkilö, niin hänelle ei voi huonosti käydä, vaikka tilanteita riittää.

Kirjan nimi on Tanssipartneri ja vaikka Sami on isokokoinen miehen järkäle, niin hän harrastaa tanssia ja kaverina siinä hänellä on Kerttu. Samia paljon vanhempi, mutta hyvä tanssimaan.

Tämä Alisa Aro -sarja on kiinnostava ja jään odottamaan seuraavaa!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...