Jukka-Pekka Lindén: Tee kauppaa netissä

Tee kauppaa netissä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tässäpä harvinaisen luotaantyöntävän näköinen kirja. Räikeän kannen takaa paljastuu kuitenkin ihan mielenkiintoinen teos, joka käsittelee harrastusmielessä tehtävää nettikauppaa. Pienimuotoinen kaupankäynti netissä on varsin suosittu harrastus ja tosimielellä tavaraa esimerkiksi Huuto.netissä tai omassa nettikaupassaan myyviä löytyy Suomestakin jo varsin paljon.

Suomenkielisiä kirjoja aiheesta on vähemmän ja siihen markkinarakoon tunkee Tee kauppaa netissä, jonka opeilla voi aloittaa “maailman tuottavimman harrastuksen jo tänään”. No, ei se ehkä ihan niin yksinkertaista ole, mutta kirjan ansioksi on luettava se, ettei se jenkkityyliin lupaa rikkauksia heti, vaan päinvastoin kirjassa varoitellaan luopumasta päivätyöstä, vaikka nettikauppa näyttäisikin sujuvan.

Varsin sujuvaan tyyliin kirjoitettu teos vaihtelee hyödyllisestä ylimalkaiseen. Joitain aiheita käsitellään varsin pintapuolisesti, toisista taas on paljon omakohtaista kokemusta ja arvokkaita vinkkejä. Tällä kirjalla ei yksin pärjää, varsinkin omaa nettikauppaa rakentavan kannattaa ehdottomasti perehtyä nettisivujen rakentamista, hakukoneoptimointia ja sen sellaista käsitteleviin teoksiin. Tällä pääsee kuitenkin alkuun ja jos mielenkiinto kohdistuu tavaran myymiseen nettihuutokaupoissa, kirjasta voi olla paljonkin apua.

Mielenkiintoista oli lukea myös maahantuonnin mahdollisuuksista, tällaista esitystä asiasta en ollutkaan vielä missään nähnyt. Aivan tuosta noin vain tällä kirjalla ei alkuun pääse, mutta hyviä niksejä saa ja ideoita siitä, mitä pitää selvittää tarkemmin. Nettikauppaharrastuksesta kiinnostuneille kirja onkin helposti hintansa arvoinen.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 240 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...