Jukka-Pekka Lindén: Tee kauppaa netissä

Tee kauppaa netissä

Osta kirja itsellesi

Tässäpä harvinaisen luotaantyöntävän näköinen kirja. Räikeän kannen takaa paljastuu kuitenkin ihan mielenkiintoinen teos, joka käsittelee harrastusmielessä tehtävää nettikauppaa. Pienimuotoinen kaupankäynti netissä on varsin suosittu harrastus ja tosimielellä tavaraa esimerkiksi Huuto.netissä tai omassa nettikaupassaan myyviä löytyy Suomestakin jo varsin paljon.

Suomenkielisiä kirjoja aiheesta on vähemmän ja siihen markkinarakoon tunkee Tee kauppaa netissä, jonka opeilla voi aloittaa ”maailman tuottavimman harrastuksen jo tänään”. No, ei se ehkä ihan niin yksinkertaista ole, mutta kirjan ansioksi on luettava se, ettei se jenkkityyliin lupaa rikkauksia heti, vaan päinvastoin kirjassa varoitellaan luopumasta päivätyöstä, vaikka nettikauppa näyttäisikin sujuvan.

Varsin sujuvaan tyyliin kirjoitettu teos vaihtelee hyödyllisestä ylimalkaiseen. Joitain aiheita käsitellään varsin pintapuolisesti, toisista taas on paljon omakohtaista kokemusta ja arvokkaita vinkkejä. Tällä kirjalla ei yksin pärjää, varsinkin omaa nettikauppaa rakentavan kannattaa ehdottomasti perehtyä nettisivujen rakentamista, hakukoneoptimointia ja sen sellaista käsitteleviin teoksiin. Tällä pääsee kuitenkin alkuun ja jos mielenkiinto kohdistuu tavaran myymiseen nettihuutokaupoissa, kirjasta voi olla paljonkin apua.

Mielenkiintoista oli lukea myös maahantuonnin mahdollisuuksista, tällaista esitystä asiasta en ollutkaan vielä missään nähnyt. Aivan tuosta noin vain tällä kirjalla ei alkuun pääse, mutta hyviä niksejä saa ja ideoita siitä, mitä pitää selvittää tarkemmin. Nettikauppaharrastuksesta kiinnostuneille kirja onkin helposti hintansa arvoinen.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...