Patricia A. McKillip: The Forgotten Beasts of Eld

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mahtava velhotar Sybel elää vuorellaan halliten laumaa voimakkaita, tarunhohtoisia eläimiä, tallaten aikaisempien velhosukupolvien asettamaa elämänuraa. Perintöasema ja vuori ovat Sybelille hänen oma, yksityinen maailmansa. Toisin kuin edeltäjänsä, hän valitsee kuitenkin osallistua muuhun maailmanmenoon. Tai, kliseisesti, ehkä maailma valitsee hänet.

Tarina on sisällöltään kuin arvovaltainen myytti ja tarkkailevan ja hieman ulkopuolisen kertojanäänensä vuoksi kuin utuinen satu, mutta puhuu lopulta hyvin suoraan tunteiden monmutkaisuudesta, niiden tunnistamisen vaikeudesta ja itsensä tuntemisesta.

Tämän kirjan myötä Patricia A. McKillipin tuotanto siirtyy kokonaisuudessaan lukulistalleni.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...