Jay Bonansinga ja Robert Kirkman: The Walking Dead : Tie Woodburyyn

Osta kirja itsellesi

Tie Woodburyyn jatkaa Walking Dead -maailman käsittelyä kirjojen välityksellä. Sarjakuvasta lähtöisin oleva sarja on tv-ohjelman myötä noussut hyvin suureksi mediahitiksi. Eikä kiinnostus tunnu olevan laantumassa, sillä tv-sarjan rinnalle on käynnistymässä toinenkin sarja.

Walking Dead -maailmassa kuolleet ovat heränneet eloon ja yhteiskuntajärjestys on romahtanut. Jokainen on vastuussa vain itsestään. Kirjasarjan ensimmäinen osa kertoi Blaken veljeksien epätoivoisesta selviytymistaistelusta epäkuolleiden täyttämässä maailmassa. Sarjan toisessa osassa toinen veljeksistä on saanut johtoaseman yhteisöstä Woodburyssä. Yhteisö ei kuitenkaan ole mikään paratiisi, sillä eläminen siellä tapahtuu Kuvernöörin ehdoilla.

Sen huomaa myös Lilly Caul, joka ei kuitenkaan tahdo alistua hirmuvaltaan. Hän liittoutuukin muutaman muun selviytyjän kanssa ja he punovat suunnitelman tilanteen muuttamiseksi.

Tie Woodburyyn on itsenäinen teos. Päähenkilöt esiintyvät niin sarjakuvassa kuin myös tv-sarjassa, mutta heistä ei tarvitse tietää ennalta mitään. Toki ensimmäisen osan lukemalla tutustuu Kuvernöörin hahmoon hyvin, mutta en katsoisi sen olevan välttämätöntä kirjasta nauttimiseksi. Jatko-osalla on käytännössä samat vahvuudet kuin Kuvernöörin nousulla: ihmishahmot tuntuvat eläviltä ja tunnetta kansien välissä on paljon. Kirjaa voikin suositella genren ystäville.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...