Tieteiskirjailuja: Spekulatiivisia käsitöitä

Kansi: Tieteiskirjailuja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä on harrastelijoiden kirjoittamaa kirjallisuutta — scifi-harrastelijoiden!

Espoon science fiction- ja fantasiaseura ESC ry. on koonnut kirjoihin ja kansiin nörttien puhdetöitä. Kauhuelokuvanörtille löytyy kostoskassin ohje, startreknörtille Spock-lapaset enkä keksi, kuka ei hyötyisi bofferiteipin varaan rakennetusta tölkkimukista. Vain varovaisesti, yllätyksiä pilaamatta joitain luetellakseni.

Suosittelen näitä helppoja ja ennen kaikkea hauskoja askareita varauksetta kaikille scifi-, fantsu-, tietokone-, lautapeli- ja lonkeronörteille. Aion itse leipoa tänä iltana taikapitsaa kirjan ohjeen mukaan, mutta kirjasta voi nauttia ihan vain lukemistona, vaikkeivät askarteluvälineet käsissä pysyisikään.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...