Tuiki, tuiki tähtönen & Piippolan vaarilla oli talo

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nyt pääsevät kaikista pienimmät lukijat kuuntelemaan ja oppimaan lauluja, kun Tuiki, tuiki tähtönen ja Piippolan vaarilla oli talo -kirjakaksikko tutustuttaa heidät kahteen tuttuakin tutumpaan lastenlauluun.

Kirjat ovat yleisilmeeltään melko tavanomaisia yhden ääninapin kirjoja, jotka loistelevat värikkyydellään ja miellyttävät varmasti muutenkin pienen lapsen silmää – ja korvaa. Meillä ainakin näitä sulosäveliä on kuunneltu sangen aktiivisesti niin kaksi- kuin puolivuotiaankin lapsen toimesta, eikä kumpikaan tunnu kovin nopeasti kyllästyvän. Siitä, kuinka mielellään näitä itse kuuntelee, voivat aikuiset tosin olla montaa mieltä. No, jos paristot sattuvat yht’äkkiä loppumaan, jää jäljelle silti kiva kuvakirja.

Uskallan suositella, pienellä renkutusvaroituksella.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...