Bää! : maatilalla & Miau! : eläinlapsia

Osta kirja itsellesi

Taas on uusi kymmenääninen kirjakaksikko saatavilla. Tällä kertaa kuunnellaan eläimiä; sekä maatilan asukkeja että erilaisia eläinpienokaisia.

Meidän perheessämme tämä kirjasarja on tullut jo melko tutuksi. Juuri kolme vuotta täyttänyt esikoinen on ehtinyt viettää sen parissa aikaa jo ainakin dinosauruksia, työkoneita ja kotipihan ääniä kuunnellen. Näiden lisäksi sarjassa on esitelty eläinlapsia jo aiemminkin, joten nuo lienevät ilmeisesti kohderyhmän suosiossa. Mutta kylläpäs noita ainakin meillä tykätäänkin kuunnella, uudestaan ja uudestaan.

Mitä kirjojen äänenlaatuun tulee, se ei ole paras mahdollinen, mutta kyllä näytteistä nyt yleisesti ottaen lajinsa tunnistaa. Äänten lisäksi kirjat sisältävät pieniä eläinfaktoja, joten opiskellakin niistä saattaa. Mutta viihdyttävät nämä jo yksivuotiastakin ja ovatkin paksuine kartonkisivuineen ihan hyviä tällaiseen astetta kovakouraisempaan käsittelyyn.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...