Bää! : maatilalla & Miau! : eläinlapsia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Taas on uusi kymmenääninen kirjakaksikko saatavilla. Tällä kertaa kuunnellaan eläimiä; sekä maatilan asukkeja että erilaisia eläinpienokaisia.

Meidän perheessämme tämä kirjasarja on tullut jo melko tutuksi. Juuri kolme vuotta täyttänyt esikoinen on ehtinyt viettää sen parissa aikaa jo ainakin dinosauruksia, työkoneita ja kotipihan ääniä kuunnellen. Näiden lisäksi sarjassa on esitelty eläinlapsia jo aiemminkin, joten nuo lienevät ilmeisesti kohderyhmän suosiossa. Mutta kylläpäs noita ainakin meillä tykätäänkin kuunnella, uudestaan ja uudestaan.

Mitä kirjojen äänenlaatuun tulee, se ei ole paras mahdollinen, mutta kyllä näytteistä nyt yleisesti ottaen lajinsa tunnistaa. Äänten lisäksi kirjat sisältävät pieniä eläinfaktoja, joten opiskellakin niistä saattaa. Mutta viihdyttävät nämä jo yksivuotiastakin ja ovatkin paksuine kartonkisivuineen ihan hyviä tällaiseen astetta kovakouraisempaan käsittelyyn.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...