Bää! : maatilalla & Miau! : eläinlapsia

Osta kirja itsellesi

Taas on uusi kymmenääninen kirjakaksikko saatavilla. Tällä kertaa kuunnellaan eläimiä; sekä maatilan asukkeja että erilaisia eläinpienokaisia.

Meidän perheessämme tämä kirjasarja on tullut jo melko tutuksi. Juuri kolme vuotta täyttänyt esikoinen on ehtinyt viettää sen parissa aikaa jo ainakin dinosauruksia, työkoneita ja kotipihan ääniä kuunnellen. Näiden lisäksi sarjassa on esitelty eläinlapsia jo aiemminkin, joten nuo lienevät ilmeisesti kohderyhmän suosiossa. Mutta kylläpäs noita ainakin meillä tykätäänkin kuunnella, uudestaan ja uudestaan.

Mitä kirjojen äänenlaatuun tulee, se ei ole paras mahdollinen, mutta kyllä näytteistä nyt yleisesti ottaen lajinsa tunnistaa. Äänten lisäksi kirjat sisältävät pieniä eläinfaktoja, joten opiskellakin niistä saattaa. Mutta viihdyttävät nämä jo yksivuotiastakin ja ovatkin paksuine kartonkisivuineen ihan hyviä tällaiseen astetta kovakouraisempaan käsittelyyn.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...