Merja Jalo: Tuomion kellot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ensimmäinen Nummelan ponitalli -sarjaan kuuluva kirja ilmestyi vuonna 1977 eikä loppua sarjalle näy vielä. Tässä osassa Kati ja muut Nummelan ponitallilaiset lähtevät leirille. Paikka on lähellä yhtä kartanoa ja Katin isoäiti asuu lähellä.

Sitten alkaa tapahtua kummia. Porukan pitää selvittää esimerkiksi se, että miten nuorena kuollut isotäti liittyy asiaan. Mielestäni kirjan nimi ei oikein kuvaa sitä eikä sen tarkoitus ei selviä heti. Olin odottanut nimen perusteella jotakin vieläkin jännittävämpää…

En ole lukenut kaikkia sarjan kirjoja, erityisesti näitä uudempia on jäänyt aika paljon väliin. Pitäisi varmaan korjata vahinko. Pidin kirjaa hyvänä ja se oli pakko lukea kerralla. Laatu ei ole näköjään huonontunut ajan kuluessa ja tapahtumapaikatkin ovat edelleen vaihtelevia. Sarjan henkilögalleriakin näyttää saaneen välillä täydennystä, joten sekin tuo vähän vaihtelua.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...