Karina Wolf: Unettomat

Unettomat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Unettomat on kuvakirja, joka kertoo perheestä, jonka on vaikea saada nukutuksi öisin.

Unettomien perhe muuttaa toiselle puolelle maapalloa eri aikavyöhykkeelle. He yrittävät päästä uuteen päivärytmiin, mutteivät oikein onnistu: päivisin nukuttaa ja öisin nukkumisesta ei tule mitään. Kerran he toteavat, että yöllä valvoo monia eläimiä ja päättävät ruveta itsekin yöihmisiksi.

Yöaiheisia lastenkirjoja on olemassa jo ennestäänkin, mutta tämä ei ole ollenkaan huono uutuus. Näkökulma kirjassa on tuore ja hyvä, kuvituskin on kiva. (Mauri Kunnaksen Yökirja on silti edelleen ykkönen.)

Kirja sopii parhaiten luettavaksi ehkä 5–8-vuotiaille lapsille.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...