Clare Francis: Usvametsä

Usvametsä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Clare Francis on jännityskirjojen kirjoittajana melkoisen hyvä. Usvametsä on ekojännäri, jossa ollaan Skotlannissa, syrjäisellä tilalla. Entinen rocktähti Nick elää vaimonsa kanssa elämäänsä kaikessa rauhassa, kunnes vaimo Alusha sairastuu. Lääkärit ovat aika kummissaan, mutta pariskunta alkaa epäillä tuholaismyrkkyjä. Kun vaimo sairastui, pienkone oli levittänyt tuholaismyrkkyä seudulla.

Kirja kuvaa kovaa ja epätoivoista kamppailua häikäilemättömien teollisuuspiirien kanssa. Pariskuntaa auttaa rohkeasti ja periksiantamattomasti juristi Daisy Field. Lisäksi mukana ovat luonnonsuojelijoita. Juoni etenee niin, että jännitystä ei puutu ja jotenkin välillä ihan kauhistuttaa. Siis kunnon tarina, missä hyvä ja paha ottavat mittaa toisistaan.

Tämä kirja on hyvin ajankohtainen, sillä niin paljon nykyään ihmiset sairastuvat ympäristö- ja muista myrkyistä. Vaikka kirja kuvaa 1980-lukua, se voisi hyvin olla tätä päivää.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...