Aino Sutinen: Vaimoksi vuorille : Reppumatkasarjakuvia Etelä-Kaukasiasta

Vaimoksi vuorille

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sarjakuvataiteilija Aino Sutinen vietti pari kuukautta reppumatkaillen Etelä-Kaukasiassa – Azerbaidžanissa, Georgiassa, Armeniassa ja Vuoristo-Karabahissa. Sutinen on matkaillut aiemminkin: aikaisempia matkoja Lähi-idässä on dokumentoitu Taksi Kurdistaniin -kirjassa.

Vaimoksi vuorille kertoo siis Etelä-Kaukasiasta, paikallisista asukkaista ja luonnosta. Sutinen kuvaa paikallisia ihmisiä lämmöllä ja ystävyydellä. Matkoillaan hän pohtii muun muassa naisten asemaa, joka Etelä-Kaukasiassa on hyvin perinteinen.

Lähinnä olisin kaivannut kirjaan lisää sivuja – matkoista olisi lukenut lisää, nähnyt lisää yksityiskohtia paikallisesta elämänmenosta. Nyt mielenkiintoinen ja hyvin piirretty matkakertomus oli aika nopeasti ohi.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...