Aino Sutinen: Vaimoksi vuorille : Reppumatkasarjakuvia Etelä-Kaukasiasta

Osta kirja itsellesi

Sarjakuvataiteilija Aino Sutinen vietti pari kuukautta reppumatkaillen Etelä-Kaukasiassa – Azerbaidžanissa, Georgiassa, Armeniassa ja Vuoristo-Karabahissa. Sutinen on matkaillut aiemminkin: aikaisempia matkoja Lähi-idässä on dokumentoitu Taksi Kurdistaniin -kirjassa.

Vaimoksi vuorille kertoo siis Etelä-Kaukasiasta, paikallisista asukkaista ja luonnosta. Sutinen kuvaa paikallisia ihmisiä lämmöllä ja ystävyydellä. Matkoillaan hän pohtii muun muassa naisten asemaa, joka Etelä-Kaukasiassa on hyvin perinteinen.

Lähinnä olisin kaivannut kirjaan lisää sivuja – matkoista olisi lukenut lisää, nähnyt lisää yksityiskohtia paikallisesta elämänmenosta. Nyt mielenkiintoinen ja hyvin piirretty matkakertomus oli aika nopeasti ohi.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...