Aino Sutinen: Vaimoksi vuorille : Reppumatkasarjakuvia Etelä-Kaukasiasta

Osta kirja itsellesi

Sarjakuvataiteilija Aino Sutinen vietti pari kuukautta reppumatkaillen Etelä-Kaukasiassa – Azerbaidžanissa, Georgiassa, Armeniassa ja Vuoristo-Karabahissa. Sutinen on matkaillut aiemminkin: aikaisempia matkoja Lähi-idässä on dokumentoitu Taksi Kurdistaniin -kirjassa.

Vaimoksi vuorille kertoo siis Etelä-Kaukasiasta, paikallisista asukkaista ja luonnosta. Sutinen kuvaa paikallisia ihmisiä lämmöllä ja ystävyydellä. Matkoillaan hän pohtii muun muassa naisten asemaa, joka Etelä-Kaukasiassa on hyvin perinteinen.

Lähinnä olisin kaivannut kirjaan lisää sivuja – matkoista olisi lukenut lisää, nähnyt lisää yksityiskohtia paikallisesta elämänmenosta. Nyt mielenkiintoinen ja hyvin piirretty matkakertomus oli aika nopeasti ohi.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.