Aino Sutinen: Taksi Kurdistaniin : reppumatkasarjakuvia Lähi-idästä

Taksi Kurdistaniin

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Aino Sutinen matkusti kolme kuukautta Lähi-idässä ja teki matkastaan sarjakuvan. Reitti oli seuraava: Turkki – Syyria – Iran – Azerbaidžan – Irak – Turkki.

Sarjakuva koostuu yksittäistä tapahtumista ja kokemuksista eli on periaatteessa enemmän matkapäiväkirjan tyylinen kuin kunnollinen matkakertomus. Olisin viihtynyt tämän kanssa pidempäänkin eli olisin toivonut enemmän sivuja mukaan. Piirrostyylin osalta tässä on vähän samaa henkeä kuin Marjane Satrapin sarjakuvissa. Pidän kuitenkin enemmän Sutisen tyylistä, koska tässä on vähän enemmän yksityiskohtia mukana.

Pidin myös siitä, että välillä mukaan oli lisätty myös oikeita valokuvia lisämausteeksi.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...