Juba: Vau, kuuma kinkku!

Vau, kuuma kinkku!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

15 vuotta Viiviä ja Wagneria ja yhä on kinkku kuumana!

Vau, kuuma kinkku! on taattua Jubaa! Aluksi on hauska Viivin ja Wagnerin 15-vuotisjuhlahaastattelu ja sitten heidät päästetään taas irti. Tahti on edelleen sikamainen, sillä Wagner on niin ihanasti sika. Wagner haluaa olutta ja keksii typeryyksiä. Viivi myötäilee, milloin milläkin tuulella.

Viivin ja Wagnerin parisuhde kukoistaa ja tulee meitä kaikkia lähelle, tavalla tai toisella. Se on niin hauskan arkista. Wagner irvii Viiviä kaikista naisellisista jutuista ja Viivi kestää, niin kuin nainen vain osaa. Myötäillen miestä (sikaa), koska eihän se niin vakavaa ole.

Harmitonta huumoria koko paketti, josta tulee niin kovin hyvälle tuulelle! Jokaiselle jotakin, aina!

Viivi Wagner on tullut niin tutuiksi vuosien mittaan, että tulee väkisinkin miettineeksi, että mitä meillä oli ennen Viiviä ja Wagneria?

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...