Juba: Viivi ja Wagner : Sian logiikka

Sian logiikka

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Naisen logiikalla luin tämän opuksen ja syvennyin Wagnerin ajattelun kypsiin hedelmiin huolella ja ajatuksen kanssa. Asiaa auttoi huomattavasti se, että on kyse sarjakuvasta ja kuvat kertovat lopun, mikäli sanojen ymmärrys uhkaa olla hukassa.

Wagner pohtii jos vaikka mitä, elämän ja kuoleman kysymyksiä. Kovin syville vesille ei kuitenkaan mennä eli ei tarvitse pelätä. Huikeita oivalluksia asioista, jotka ovat kaikille tuttuja, työstä, rahasta, terveydestä ja sisäisestä äänestä, jonka kohdalla voi todella arvata, mitä se koskee.

Kiva, pieni kirjanen, jonka voi antaa vaikka lahjaksi, kenelle tahansa. Niin, ja vaikka Wagner on se perheen mies, niin kummasti minä naisena olen aina enemmän Wagnerin kanssa samoilla linjoilla, sillä Viivi jää minulle jotenkin vieraammaksi – (fiksummaksi).

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...