Juba: Sian puolella sänkyä

Sian puolella sänkyä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mikä ihana herkkupala, välipala, arkinen mauste, pikantti sävy kaiken muun sekaan, kun saa Viivin ja Wagnerin käsiinsä. Järjestyksessä jo 16. albumi Viivin ja Wagnerin parisuhteesta jaksaa viehättää. Meidän kaikkien suomalaisten parisuhde tulee siellä niin loistavasti esille ja mikä parasta, se huumorilla sävytetty osio.

Ihanan hauskat oivallukset hivelevät niin mieltä kuin kutkuttavat nauruhermoja. Joka kerta joutuu ihmettelemään, miten yhteen strippiin saadaan niin paljon. Piirretyillä ilmeillä ja pikkusanoilla sekä reploilla tulee esiin jos vaikka minkälaisia ajatuksia ja juttuja.

Wagner on sika, joka käyttäytyy sen mukaisesti. Välillä Viiviä suututtaa, mutta harvinaisen pitkämielinen hän on. Viivi osaa suhtautua omaan sikaansa oikein.

Ihanaa kielikuvaa tulee kaiken aikaa monessa stripissä. Kun Wagner seisoo sateessa, hän tuumaa “Mitä minä täällä seison? Ainoa kuiva paikka on kurkku.” Seuraavassa kuvassa Wagner astuu pubiin.

Minä ainakaan en kyllästy ikinä tähän parisuhteeseen!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...