Juba: Viivi ja Wagner : sian puolella sänkyä

Osta kirja itsellesi

Mikä ihana herkkupala, välipala, arkinen mauste, pikantti sävy kaiken muun sekaan, kun saa Viivin ja Wagnerin käsiinsä. Järjestyksessä jo 16. albumi Viivin ja Wagnerin parisuhteesta jaksaa viehättää. Meidän kaikkien suomalaisten parisuhde tulee siellä niin loistavasti esille ja mikä parasta, se huumorilla sävytetty osio.

Ihanan hauskat oivallukset hivelevät niin mieltä kuin kutkuttavat nauruhermoja. Joka kerta joutuu ihmettelemään, miten yhteen strippiin saadaan niin paljon. Piirretyillä ilmeillä ja pikkusanoilla sekä reploilla tulee esiin jos vaikka minkälaisia ajatuksia ja juttuja.

Wagner on sika, joka käyttäytyy sen mukaisesti. Välillä Viiviä suututtaa, mutta harvinaisen pitkämielinen hän on. Viivi osaa suhtautua omaan sikaansa oikein.

Ihanaa kielikuvaa tulee kaiken aikaa monessa stripissä. Kun Wagner seisoo sateessa, hän tuumaa ”Mitä minä täällä seison? Ainoa kuiva paikka on kurkku.” Seuraavassa kuvassa Wagner astuu pubiin.

Minä ainakaan en kyllästy ikinä tähän parisuhteeseen!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...