Viivi Vesanen: Viivin keittiössä

Osta kirja itsellesi

Junior Master Chefin vuonna 2013 voittanut Viivi Vesanen on saanut oman keittokirjan. Kirjassa on yli 40 reseptiä, jotka Viivi on suunnitellut yhdessä Hannu Joutselaisen kanssa. Joutselainen itse on kokenut kouluttaja ja kokki.

Kirjan avulla moni lapsi voi löytää sisäisen kokkinsa, mutta ohjeet ja reseptit soveltuvat loistavasti myös aikuisten käytettäviksi. Kirjassa on loistavasti otettu huomioon nuoret kokit ja niinpä jokaisesta ruokalajista kuten esimerkiksi alkuruoista ja keitoista on aina ennen ohjeita kerrottu jotain olennaista. Alkuruokaohjeita löytyy muun muassa kalakeittoon tai lammaskaalikeittoon. Mikäli nuoresta kokista edellä mainitut tuntuvat liian vaikeilta, ohjeita löytyy myös perinteisiin lämpimiin voileipiin.

Kirjassa on ohjeita myös erilaisiin salaatteihin, pääruokiin, joissa on jaoteltu liha ja kala ja tietenkin jälkiruokiin. Valmistusohjeita löytyy niin tuorepastalle kuin kalan fileeraukselle. Miltäpä kuulostaisi rapupasta? Tai halsterikalaa nuotiolla? Jälkiruokaohjeista löytyy reseptiä niin nuotioletuille kuin créme brúlée -herkullekin.

Reseptejä on siis paljon ja ne ovat monipuolisia. Kuvat ovat herkullisia ja taitavasti otettuja. Kuvissa vierailee Viivin ja Hannun lisäksi myös ystäviä. 141 sivua sisältävään kirjaan on saatu mahtumaan paljon herkullisia reseptejä!

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...