Wilson Kirwa ja Heikki Saure: Voihan Wilson! : Positiivisia tarinoita

Voihan Wilson!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Voihan Wilson, miten kiva kirja, ihan koko perheelle! Kirjaa voi lukea aikuinen tai lapsi, yhdessä tai erikseen.

Kirja koostuu pienistä tarinoista, alkaen Wilson Kirwan lapsuudesta. Hän kertoo mukaansatempaavia tarinoita omasta elämästään, meille suomalaisille uskomattomilta tuntuvia kertomuksia. Välillä jää oikein miettimään, että voiko se olla niin, onko muka niin pitkiä matkoja voitu juosta.

Kirwa kertoo huikeita selviytymistarinoita ja siitä miten Keniassa kasvettiin pojasta mieheksi. Hän kertoo värikkäästi siitä, kuinka hänestä tuli juoksija. Keniassa juokseminen on elämäntapa ja siitä oli pitkä matka juostava kilpajuoksijaksi.

Miten Wilson tuli Suomeen, jäi tänne ja juoksi Suomelle lukemattoman määrän mitaleja. Kuinka hänestä tuli kaikkien rakastama satusetä!

Kaiken kaikkiaan ihana kirja ja runsaalla kuvituksella!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...