Jeff Noon: Vurt

Osta kirja itsellesi

Tulevaisuuden Manchesterissa värikkäitä kokemuksia hakevat nielevät höyheniä, jotka avaavat ovia Vurt-virtuaalitodellisuuksiin. Stash Ridersit, sekalainen joukko roskaväkeä, jahtaavat ennennäkemättömiä ja harvinaisia Vurt-elämyksiä – ja Desdemonaa, päähenkilö Scribblen siskoa, joka jäi vangiksi Vurtin sisälle.

Jeff Noonin luomus on surrealistinen, futuristinen ja vauhdikas tarina. Värikkäästä kielenkäytöstä ei aina ota tolkkua, eikä maailmaa todellakaan selitetä puhki, mutta vauhti viehättää ja juonessa on syvyyttä. Liisa Ihmemaassa on Jeff Noonin tärkeimpiä vaikutteita, minkä aistii kyllä.

Ihmeellinen tarina ei heti napannut, mutta imaisi lopulta vahvasti sisäänsä. Tätä lajia on saatava lisää – onneksi Vurtin maailmaan on kirjoitettu neljä kirjaa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...