Jeff Noon: Vurt

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tulevaisuuden Manchesterissa värikkäitä kokemuksia hakevat nielevät höyheniä, jotka avaavat ovia Vurt-virtuaalitodellisuuksiin. Stash Ridersit, sekalainen joukko roskaväkeä, jahtaavat ennennäkemättömiä ja harvinaisia Vurt-elämyksiä – ja Desdemonaa, päähenkilö Scribblen siskoa, joka jäi vangiksi Vurtin sisälle.

Jeff Noonin luomus on surrealistinen, futuristinen ja vauhdikas tarina. Värikkäästä kielenkäytöstä ei aina ota tolkkua, eikä maailmaa todellakaan selitetä puhki, mutta vauhti viehättää ja juonessa on syvyyttä. Liisa Ihmemaassa on Jeff Noonin tärkeimpiä vaikutteita, minkä aistii kyllä.

Ihmeellinen tarina ei heti napannut, mutta imaisi lopulta vahvasti sisäänsä. Tätä lajia on saatava lisää – onneksi Vurtin maailmaan on kirjoitettu neljä kirjaa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...