Vesa Anttonen (toim.): Wagnerin olutkirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Wagnerin olutkirja on upea katsaus Suomen olutkulttuuriin. Kirjassa käydään läpi olutmerkkejä ja -laatuja. Panimot esitellään ja kerrotaan niiden historiasta.

Kirjassa on paljon kuvia. Sitä on jaoteltu sopivasti ja siinä on mm. Roman Schatzin, Jussi Lähteen ja Heikki Kähkösen puheenvuorot. Oluesta kerrotaan lyhyesti ja ytimekkäästi ja niin mielenkiintoa herättävästi, että jollei välitä oluesta, niin ainakin kiinnostuu, jopa herää maistamaan ja katsomaan kaupan oluthyllyjä ihan eri silmällä.

Oluen ystäville kirja on varsinainen sixpäkki. On kivaa lukea oluen synnystä ja siitä, miten panimot ovat syntyneet. Jos jotain jo tiesikin, niin oli mukavaa saada täydennystä. Tekee mieli lähteä panimoretkelle.

Parasta oli se pintavaahto, Wagner-sarjakuvat! Wagnerin tekee tämän tästä mieli kaljalle ja miten siihen suhtautuu Viivi? Kirjaan on koottu 120 strippiä, joista kolmasosa on ihan uusia.

Kippis!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 306 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...