Juba: Viivin ja Wagnerin hääkirja : Se on menoa nyt!

Viivin ja Wagnerin hääkirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Heti alkuun pieni varoituksen sana, sillä tämä ei ole sarjakuvakirja. Minä ihan luulin, että nyt se on sitten Viivin ja Wagnerin aika koittanut. Hui hai, tämä kirja on erinomainen lahjakirja pariskunnille, etenkin jos he tykkäävät Viivistä ja Wagnerista. Niille, joilla on niitä strippejä jääkaapin ovessa ja vessan seinillä.

Kirja on hyvä häälahja tai vastaavasti lahja niille, jotka jo ovat naimisissa, sillä sen voi yhdessä täyttää. Se on täynnä kivoja kysymyksiä, joihin voi vastailla yhdessä ja erikseen. Valokuville on omia paikkoja. Se koskettelee häitä, polttareita ja sukua, mutta siihen tyyliin, ettei haittaa vaikka varsinaisesta tilaisuudesta olisi jo vuosia tai vuosikymmeniä.

Viivi ja Wagner tietysti seikkailevat sivuilla omaan tyyliinsä ja tekevät kirjasta hauskan ja rennon.

Vastanaineille kirjan täyttäminen on tietysti yhtä juhlaa. Niille, jotka ovat jo jonkin aikaa olleet yhdessä, tämä kirja on kiva parisuhdeleikkikirja. Voi palata ajassa taaksepäin ja muistella, miten se sitten menikään, mitä tulee mieleen ja kuinka on nyt.

Se on menoa nyt!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 288 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...