Stefan Fatsis: Word Freak : Heartbreak, Triumph, Genius, and Obsession in the World of Competitive Scrabble Players

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Scrabble-lautapeli on vanha klassikko. Fatsis kuvaa kirjassaan uppoutumistaan kilpa-Scrabblen maailmaan. Omia tuntemuksia ja reportaasia yhdistelevä teos paljastaa, miten kaukana mestaruuskisat ja kotipelit ovat toisistaan.

Fatsis ryhtyy opettelemaan ulkoa sanalistoja ja harjoittelemaan pelistrategioita, tavoitteenaan päästä huipulle. Siinä sivussa kirja esittelee joukon obsessiivisia Scrabble-pelaajia, kertaa pelin historiaa ja nykytilaa.

Scrabble-tuntemus ei ole tarpeen kirjasta nauttimiseksi, pelin säännöt ja muut yksityiskohdat tulevat kyllä tutuiksi — mielenkiintoa pelien ja turnauksien kertaamiseen on sen sijaan löydyttävä. Tarina itsessään lienee tuttu kaikille eri lajeissa kisanneille.

Word Freak on kiehtova kirja; hyviä lautapeliaiheisia kirjoja on vähän ja Word Freak on ehdottomasti parhaasta päästä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 248 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...