Guillermo del Toro ja Chuck Hogan: Yö ikuinen : Kolmas kirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

On kulunut kaksi vuotta siitä kun vampyyrit ovat valloittaneet maailman. Ihmiset on orjuutettu verivarastoiksi tai palvelijoiksi, mutta vielä on pieni joukko joka yrittää taistella vastaan. Viimeinen mahdollisuus ja viimeinen taistelu ovat edessä, mutta kun epätoivo iskee, onko mahdollisuutta edes voittaa?

Yö ikuinen on toiminnallisin osa sarjasta ja taistelusta toiseen odotetaan sitä viimeistä ja lopullista yhteydenottoa. On kätevää hypätä kaksi vuotta eteenpäin, mutta jotain jäi silti puuttumaan ja koska keskityttiin kaikkiin, kehenkään ei keskitytty tarpeeksi. Hahmoihin samaistuminen oli myös vaikeampaa, mutta maailman tuhoutuminen ei yleensä tee ihmisistä ainakaan mukavampia.

Yö ikuinen on kuitenkin hieno päätös tälle erilaiselle vampyyritrilogialle. Vaikka en luokittelisi kirjaa kauhuksi, pääsee silti tutustumaan täydelliseen pahuuteen ja pohjattomaan epätoivoon. Koko vampyyritrilogia ansaitsee keskittymisen ja syventymisen, mitä trilogian lukemiseen tarvitaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...