Delphine de Vigan: Yötä ei voi vastustaa

Osta kirja itsellesi

Delphine De Vigan on kirjoittanut muistelmaisen kaunokirjan omasta äidistään, joka kärsi kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Äidin nuoruus oli rankka ja kärsivän naisen muotokuva vaikutti suuresti myös omiin lapsiin ja koko perhe-elämään. Koskaan ei tiennyt, mitä tuleman pitää.

Kirjasta voi tuntea, kuinka kipeää on kertoa salaisuuksia ja silti ymmärtää, kuinka tärkeää se samalla on, etenkin kirjailijalle. Joitakin faktojen rajoja ei ole täytetty, koska kirja on luokiteltu kaunokirjallisuudeksi tai sitten se on kirjailijan toive.

Tällä kertaa kirja oli omaan makuuni liian väkevä ja synkkä. Kirjasta ei jäänyt hyvä olo, mutta se ei tarkoita, että teos olisi ollut huono, vaan ranskalaisen melankoliseen tapaan kirjoitettu romaani, joka koskettaa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.