Book Depository -kirjakauppa

Kirjavinkeissä on aikaisemmin vallinnut hieman ristiriitainen tilanne, sillä kävijöitä on kannustettu ostamaan kirjoja Amazonista, vaikka päätoimittaja itse ei Amazonia enää kirjahankintoihinsa käytäkään. Siirryin joku vuosi sitten yksinomaan vähemmän tunnetun Book Depositoryn käyttäjäksi.

Syyt ovat selvät: Book Depositoryssä on laaja valikoima, ei ehkä Amazonin veroinen, mutta aivan riittävän laaja sittenkin ja mikä parasta, hinnat ovat Amazonia halvemmat. Lisäksi Book Depositoryssä ei ole erillisiä postikuluja. Nykyään ostankin kaikki uudet englanninkieliset kirjat Book Depositorystä ja Amazonista tulee haettua vain vanhoja, käytettyjä kirjoja, joiden välittäjänä se on edelleen lyömätön.

The BookDepository

Kirjavinkkien kävijät ohjattiin kuitenkin Amazoniin siitä yksinkertaisesta syystä, että Amazon maksaa komissiota kirjojenostajista, kuten BookPlussakin. Kirjavinkkien linkkien kautta ostamistanne kirjoista tulee pieni siivu Kirjavinkkien ylläpitoa varten. Suurta bisnestä tämä ei ole, mutta mukava vaivanpalkka vuosien aikana sivujen eteen tehdystä työstä.

Book Depository aloitti hiljattain oman affiliate-ohjelmansa, joten nyt voimme hyvillä mielin ohjata englanninkielisistä kirjoista kiinnostuneet Kirjavinkkien lukijat netin parhaaseen kirjakauppaan. Kannattaa tutustua Book Depositoryn valikoimiin ja edullisiin hintoihin!

Mikäli pidät sivuja, joilla mainitset englanninkielisiä kirjoja, kannattaa harkita Book Depositoryn affiliate-ohjelmaan liittymistä. Book Depository maksaa affiliateilleen 5% sivujen kautta tulleiden kävijöiden tuotosta. Liity tästä Book Depositoryn affiliateksi.