Mediakortti

Kirjavinkit esittelee lukemisen arvoisia kirjoja. Kirjavalikoima ei perustu uutuusluetteloihin, vaan toimittajat valitsevat lukemansa ja arvostelemansa kirjat täysin vapaasti ilman mitään ulkoisia rajoituksia. Vuonna 2002 perustettu sivusto muutti Kirjavinkit.net-osoitteeseen alkukesästä 2008. Osoitteeksi vaihtui Kirjavinkit.fi maaliskuussa 2009.

Mainosmahdollisuuksia

Kirjavinkeistä on mahdollista ostaa mainoksia, esimerkiksi jokaiselta vinkkisivulta vinkkitekstin alta löytyy paikka 486 x 60 -kokoiselle mainosbannerille. Myös muita mainosmahdollisuuksia voidaan harkita. Tee ehdotus ja kysy tarjous, hintamme ovat edulliset.

Kilpailujen sponsorointi on myös erinomainen mainosmahdollisuus. Kirjavinkeissä järjestetty kilpailu houkuttelee satoja osallistujia ja runsaasti kävijöitä. Näkyvyys kilpailusivuilla tuo kävijöitä. Kilpailun sponsoroiminen edellyttää sopivan kirjoihin liittyvän palkinnon lahjoittamista.

Yhteystiedot

Tiedustelut ja tilaukset: Mikko Saari (mikko at kirjavinkit.fi). Kirjavinkkien mainostilaa myy ja sivustoa julkaisee Painava sana oy.

Vastuu ja reklamaatiot

Pidätämme oikeuden olla julkaisematta ilmoituksia, joiden katsomme olevan sopimattomia Kirjavinkkeihin. Emme vastaa asiakkaalle aiheutuvista vahingoista, jotka johtuvat julkaisijasta riippumattomista tuotannollisista tai teknisistä syistä. Muissa vahingoissa vastuumme rajoittuu mainoksesta maksetun hinnan palauttamiseen.

Emme takaa mainosten teknistä yhteensopivuutta käyttäjien tietokonejärjestelmien kanssa. Emme korvaa vähäistä graafista tai sisällöllistä virhettä mainoksessa taikka web-palvelun vähäistä käyttökatkosta, mikäli virhe tai häiriö ei olennaisesti vähennä mainoksen näkyvyyttä tai mainosarvoa. Emme vastaa mainoksessa tai sen julkaisussa olevasta virheestä, joka johtuu puutteellisesti toimitetusta aineistosta tai ohjeista.

Mainokset voidaan sijoittaa sivulle verkkojulkaisun graafiseen rakenteeseen, toimitukselliseen aineistoon ja muihin mainoksiin sopivalla tavalla. Mahdolliset reklamaatiot on tehtävä kirjallisesti tai sähköpostilla Mikko Saarelle viimeistään 5 arkipäivän kuluessa mainoksen julkaisupäivästä tai kaavaillusta julkaisuajankohdasta.

Asiakas vastaa mainoksessa ilmoitettujen tietojen oikeellisuudesta sekä siitä, että mainos taikka sen valmistusaineisto eivät loukkaa kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia, sekä vastaa kaikista kolmansien osapuolten Kirjavinkkeihin yllä mainituin perustein kohdistamista vaateista.

Sähköpostilla lähetetty viesti tai aineisto katsotaan vastaanotetuksi silloin, kun se on kirjautunut luettavassa muodossa Kirjavinkkien tai sen edustajan käytössä olevaan tietokoneeseen tai tietojärjestelmään.