Vesa Sisättö: 100 klassikkoa tunnissa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Spoileri – tämän kirjan lukee alle tunnissa.

Kirjoja maailmassa riittää ja jokainen lukekoon mitä huvittaa. On kuitenkin maailmankirjallisuuden klassikoita, jotka kaikkien tulisi tuntea, mutta kenellä riittää aikaa? Kuinka usein sitä pääsee tai joutuu keskustelemaan Moby Dickin 128:sta luvusta? Harvoin, koska kukaan muukaan ei ole lukenut sitä tai ei muista lukemaansa.

100 klassikkoa tunnissa on referaattien referaatti tunnetuimmista kirjallisuuden klassikoista. Jokaisesta kirjasta kerrotaan lauseella, mikä on homman nimi, yksi hauska triviatieto sekä loppupäätelmä tai miniarvostelu. Mukana on vanhoja ja suomalaisia klassikoita sekä uusia jo klassikon maineen saaneita kirjoja ja kirjasarjoja kuten Nälkäpeli ja Fifty Shades of Grey. 100 klassikkoa tunnissa -teoksen voi huoletta lukea, kirjoista ei paljasteta liikaa, mutta se saa ehkä tarttumaan kirjaan todella ja lukemaan jonkun klassikoista ihan kokonaan, tai ainakin aloittamaan.

Hauska kirja kaikille kirjojen ystäville. Knopeista oppii paljon uutta ja näitä voisi tehdä useammankin ja vaikka mistä aiheesta.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 242 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...