Caitlin Sainio: 75 virkattua pitsikuviota

Osta kirja itsellesi

Ainahan voi virkata niitä tavanomaisia neliöitä tai ympyröitä tai oikein erikoisessa tapauksessa kuusikulmioita, mutta miksipä ei joskus koettaisi tehdä vaikkapa kuuta, aurinkoa, leijaa, lintua tai merihevosta? Caitlin Sainio antaa kirjassaan malleja tällaisiin tavallisuudesta poikkeaviin tai välillä melkein mielikuvituksellisiinkin kuvioihin.

75 virkattua pitsikuviota on kirja, joka houkuttelee virkkaamaan, kokeilemaan ja innostumaan. Sen ihanista kuvioista on Moreenin ­ ja Quarton ­ aiempien oivallisten virkkauskirjojen tavoin annettu ohjeet sekä sanallisesti että kaavioina, koska molempien tapojen harrastajia lienee paljon. Kirjan alussa kuviot on ryhmitelty aiheen mukaan: on ihan vaan neliöitä, ympyröitä ja kuusikulmioitakin, mutta sitten löytyy esimerkiksi kukkia, lumihiutaleita, hedelmiä, lintuja ja mereneläviä. Varsinaiset ohjesivut on käytännöllisesti jaettu kolmeen eri vaativuusryhmään, joten tässäkin suhteessa jokainen löytää omansa. Lopuksi on annettu muutama idea siitä, miten näitä hauskoja kuvioita voi käyttää.

Taas siis vallan ihana käsityökirja Moreenilta!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Tuija

Olen Tuija ja olen suhtautunut intohimoisesti kirjoihin ja lukemiseen jo yli 50 vuoden ajan. Myös työni on kirjojen parissa puurtamista, sillä toimin tietopalveluneuvojana Tampereen yliopiston kirjastossa. Luen mieluiten kaikkea laatukirjallisuutta dekkareita ja tyttökirjoja unohtamatta. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...