Betty Barnden: Virkatut kukkatilkut : 75 hurmaavaa mallia torkkupeittoihin, asusteisiin ja moneen muuhun

Virkatut kukkatilkut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jälleen kerran on Moreeni onnistunut julkaisemaan ihanan käsityökirjan! Nyt on vuorossa Betty Barndenin laatima kokoelma virkattuja kukkatilkkuja. Kirjassa esitellään 75 erilaista mallia, joiden ohjeet on ryhmitelty muodoittain: mukana on neliöitä, kolmioita, vinoneliöitä, kuusikulmioita ja pyörylöitä.

Ohjeet on annettu sekä sanallisina että piirroskuvioina, ja jokaisen mallin alussa on maininta vaikeustasosta. Lisäksi kirjan alussa on neuvoja virkkauksen perusasioista, tilkkujen yhdistämisestä ja reunusten virkkaamisesta, ja ennen varsinaisia virkkausohjeita mallit on vielä ryhmitelty värityyppien mukaisesti, joten kyllä näillä ohjeilla pitäisi valmista tulla. Eri mallien luovaa yhdistelyä auttaa se, että kaikki samanmuotoiset tilkut ovat aina keskenään samankokoisia.

Viime aikoina on siis ilmestynyt runsaasti viehättäviä käsityökirjoja, joiden julkaisussa etenkin Moreeni ja Minerva ovat kunnostautuneet. Pulma on lähinnä siinä, että useimmilla käsityön harrastajilla on vain rajallisesti aikaa käytettäväksi – mitä sitten, kun haluaisi toteuttaa kaikki mahdolliset mallit? Tähän runsauden pulaan Betty Barndenin kirja tuo taatusti oman lisänsä.

Tuija

Olen Tuija ja kirjat ovat kuuluneet olennaisesti elämääni jo yli 50 vuoden ajan. Työurakin sijoittui kirjastoihin, joten lapsuuden haave kirjojen ympäröimästä elämästä on toteutunut. Rakastan laatukirjallisuutta, tyttökirjoja ja hyviä dekkareita. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...