David Parlett: A History of Card Games

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tätä kirjaa voi suositella ehdottomasti kaikille korttipeleistä kiinnostuneille. David Parlett esittelee korttipelien kehitystä länsimaissa varsin kattavasti ja havainnollisesti. Kirjan tyyli on kenties hitusen kuivahko — en usko, että tätä ilokseen lukee, jos ei ole kiinnostunut aiheesta. Jos korttipelien — ja etenkin tikkipelien — vaiheet ja sukulinjat kiehtovat, parempaa luettavaa ei kuitenkaan löydy.

Varsinainen sääntöopas teos ei ole: Parlett esittelee kyllä pelejä sellaisella tarkkuudella, että monia esitellyistä peleistä pystyy kirjan perusteella pelaamaan, mutta sääntökokoelmaa etsivien kannattaa hankkia joku toinen kirja (tai suunnata Card Games -sivustolle). Kirja on valitettavasti ollut loppuunmyyty jo vuosikausia, mutta käytettyjä kirjoja löytyy ainakin Amazonin kautta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...