David Parlett: A History of Card Games

Osta kirja itsellesi

Tätä kirjaa voi suositella ehdottomasti kaikille korttipeleistä kiinnostuneille. David Parlett esittelee korttipelien kehitystä länsimaissa varsin kattavasti ja havainnollisesti. Kirjan tyyli on kenties hitusen kuivahko — en usko, että tätä ilokseen lukee, jos ei ole kiinnostunut aiheesta. Jos korttipelien — ja etenkin tikkipelien — vaiheet ja sukulinjat kiehtovat, parempaa luettavaa ei kuitenkaan löydy.

Varsinainen sääntöopas teos ei ole: Parlett esittelee kyllä pelejä sellaisella tarkkuudella, että monia esitellyistä peleistä pystyy kirjan perusteella pelaamaan, mutta sääntökokoelmaa etsivien kannattaa hankkia joku toinen kirja (tai suunnata Card Games -sivustolle). Kirja on valitettavasti ollut loppuunmyyty jo vuosikausia, mutta käytettyjä kirjoja löytyy ainakin Amazonin kautta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...