David Parlett: A History of Card Games

Osta kirja itsellesi

Osta e-kirjana

Elisa Kirja

Osta käytettynä

Tätä kirjaa voi suositella ehdottomasti kaikille korttipeleistä kiinnostuneille. David Parlett esittelee korttipelien kehitystä länsimaissa varsin kattavasti ja havainnollisesti. Kirjan tyyli on kenties hitusen kuivahko — en usko, että tätä ilokseen lukee, jos ei ole kiinnostunut aiheesta. Jos korttipelien — ja etenkin tikkipelien — vaiheet ja sukulinjat kiehtovat, parempaa luettavaa ei kuitenkaan löydy.

Varsinainen sääntöopas teos ei ole: Parlett esittelee kyllä pelejä sellaisella tarkkuudella, että monia esitellyistä peleistä pystyy kirjan perusteella pelaamaan, mutta sääntökokoelmaa etsivien kannattaa hankkia joku toinen kirja (tai suunnata Card Games -sivustolle). Kirja on valitettavasti ollut loppuunmyyty jo vuosikausia, mutta käytettyjä kirjoja löytyy ainakin Amazonin kautta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *