Taru Castrén ja Timo Parvela: Anna ja Antti, ei saa!

Osta kirja itsellesi

Annalla ja Antilla on tyhmä päivä, kun mitään ei saa tehdä. Ei saa pomppia sohvalla, ei saa vaihtaa paikkaa autossa, ei saa jäätelöä heti, ei saa sitä ja ei saa tätä. Mitä tahansa yrittikin, äiti ja isä huutavat kuorossa ”ei saa!” — ole siinä nyt sitten.

Annan, Antin, isän ja äidin ostoskeskusmatkasta kertova kirja käsittelee kieltämistä ja miten lapset ja aikuiset sen kokevat. Kirja on hauskasti kirjoitettu ja Taru Castrénin kuvitus on suurta, elävää ja värikästä. Ilahduttava kirja hyvinkin arkisesta aiheesta.

2,5-vuotias koeyleisö otti kirjan omakseen ja pyytää sitä luettavakseen yhä uudestaan, vaikka voisi kuvitella, että aihe olisi turhan arkipäiväinen ja tavanomainen ja liian lähellä jokapäiväistä elämää.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...