Taru Castrén ja Timo Parvela: Anna ja Antti, ei saa!

Anna ja Antti, ei saa!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Annalla ja Antilla on tyhmä päivä, kun mitään ei saa tehdä. Ei saa pomppia sohvalla, ei saa vaihtaa paikkaa autossa, ei saa jäätelöä heti, ei saa sitä ja ei saa tätä. Mitä tahansa yrittikin, äiti ja isä huutavat kuorossa “ei saa!” — ole siinä nyt sitten.

Annan, Antin, isän ja äidin ostoskeskusmatkasta kertova kirja käsittelee kieltämistä ja miten lapset ja aikuiset sen kokevat. Kirja on hauskasti kirjoitettu ja Taru Castrénin kuvitus on suurta, elävää ja värikästä. Ilahduttava kirja hyvinkin arkisesta aiheesta.

2,5-vuotias koeyleisö otti kirjan omakseen ja pyytää sitä luettavakseen yhä uudestaan, vaikka voisi kuvitella, että aihe olisi turhan arkipäiväinen ja tavanomainen ja liian lähellä jokapäiväistä elämää.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 297 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...