Timo Heinonen (toim.): Aristoteleen runousoppi : opas aloittelijoille ja edistyneille

Aristoteleen runousoppi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Aristoteleen antiikinaikainen klassikkoteos Runousoppi on vaikuttanut länsimaiseen taiteeseen paljon. Teos keskittyy näytelmiin ja niistä tragediaan, ei siis nykyisen kaltaiseen runouteen. Eri taiteenlajit ovat antiikin ajoista lähtien muuttuneet melko paljon ja teos onkin pitkälti oman aikansa mukainen, vaikka sisältääkin edelleen paljon asiaa.

Tämä kirja sisältää varsinaisen Runousopin lisäksi selitysosan, jonka alkuosa on suunnattu aloittelijoille ja loppuosa edistyneille. Teksteissä käsitellään Runousopin taustoja, tulkintaa ja vaikutusta. Siitä saa paljon enemmän irti näiden selitysten kanssa. Asiaa ja uutta tietoa tulee todella paljon, jos lukee kaikki luvut.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...