Taina Latvala: Arvostelukappale

Osta kirja itsellesi

Hauska nimi kirjalla. Arvostelukappale, joka aluksi hieman sekoitti minua, siis silloin kun näin kirjan nimen jollain listalla 🙂 Kiinnostuin kuitenkin siksi, että kyseessä oli novellikokoelma, naisen kirjoittamana ja aiheena mies.

Novellit ovat raikkaita tarinoita, joissa miehenä on isä tai joku poikaystävä, miesystävä, terapeutti… Novellien minä on joissain lapsi, sitten aikuinen. Välillä menee kotvanen, onko minä mies vai nainen.

Kaiken kaikkiaan pidin kaikista ja en osaa sanoa, mikä olisi paras, eikä onneksi tarvitsekaan. Kaikki tarinat olivat niin hyviä, että ehkä palaan vielä tähän kirjaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

2 kommenttia

  1. Näistä hämmentävistä nimistä pitää ehdottomasti mainita Absoluuttisen Nollapisteen levy ”Ei ilmestynyt”. Sekös on omiaan herättämään ihmetystä kataloogeissa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...