Taina Latvala: Arvostelukappale

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hauska nimi kirjalla. Arvostelukappale, joka aluksi hieman sekoitti minua, siis silloin kun näin kirjan nimen jollain listalla 🙂 Kiinnostuin kuitenkin siksi, että kyseessä oli novellikokoelma, naisen kirjoittamana ja aiheena mies.

Novellit ovat raikkaita tarinoita, joissa miehenä on isä tai joku poikaystävä, miesystävä, terapeutti… Novellien minä on joissain lapsi, sitten aikuinen. Välillä menee kotvanen, onko minä mies vai nainen.

Kaiken kaikkiaan pidin kaikista ja en osaa sanoa, mikä olisi paras, eikä onneksi tarvitsekaan. Kaikki tarinat olivat niin hyviä, että ehkä palaan vielä tähän kirjaan.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...