René Goscinny ja Albert Uderzo: Asterix olympialaisissa

Osta kirja itsellesi

Asterix saa ystävineen kuulla, että Kreikassa on olympialaiset, johon roomalaiset aikovat osallistua. Gallialaiset haluavat mukaan, ja se onnistuu kyllä – ovathan hekin roomalaisia. Kerrankin siitä on iloa, että Caesar on valloittanut lähes koko Gallian.

Roomalaiset eivät tietenkään ilahdu tästä. Etenkin lähivaruskunnan Akvariumin toivo Claudius Autobus suorastaan masentuu joutuessaan sattumalta Asterixin ja Obelixin päihittämäksi. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että gallialaisten ilo on ennenaikaista: Asterixin menestys johtuu tietysti taikajuomasta ja se taas on ankarasti kiellettyä dopingia.

Akvavitix keksii onneksi nokkelan keinon, jolla olympialaisista saadaan kuin saadaankin kotiutettua kultainen palmunoksa.

Klassikkoalbumi Asterix olympialaisissa on hauska urheiluhupailu, joka on nyt ilmestynyt uutena kovakantisena painoksena. Uuden painoksen värit ovat aikaisempaa siistimmät ja tekstaus skarpimpaa. Uusi versio on kertakaikkisen edustava ja ansaitsee paikkansa klassikkosarjakuvien keräilijöiden hyllyissä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...