Talus Taylor ja Annette Tison: Barbapapan sokkelot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Barbapapa perheineen haluaa palauttaa kukkien mukana tulleen hyönteisen takaisin tämän kotisaarelle. Saari on nimeltään Sokkelosaari ja matkan varrella kirjassa on useita ratkaistavia sokkeloita.

Tarina on pelkkä kehyskertomus ja pääpaino kirjassa on ratkaistavilla tehtävillä. Ideana tällainen kuvakirja on todella kiva, kun ainakin minä itse pidin itse lapsena erilaisia sokkelotehtäviä hauskoina.

Kirja sopii eri-ikäisille lapsille ja tarjoaa kaikille onnistumisen iloa, koska sokkelot ovat vaikeusasteiltaan erilaisia: osa oli aikuisellekin vaikeita, osa helppoja ja joistakin löysin useamman ratkaisuvaihtoehdon. Kirjasta riittää iloa pidemmäksikin aikaa kuin vain yhden lukukerran ajaksi.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 238 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...