Megasokkelot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jos puuhakirjoista tutut sokkelotehtävät miellyttävät, täytyy ehdottomasti päästä ratkomaan Megasokkeloita. Sen kansien väliin on koottu liki kolmekymmentä erilaista eläin-, dinosaurus- ja kulkuneuvoaiheista sokkeloa. Lisäksi kirja sisältää aimo määrän – yli tuhat – tarraa sekä kuusi irrotettavaa pahvista askartelutehtävää.

Kuten olen useasti näiden tämän päivän puuhakirjojen kohdalla todennut, lapsi-minä olisi ollut näiden äärellä aivan innoissaan. Toisin olivat asiat kultaisilla kahdeksan- ja yhdeksänkymmentäluvuilla, kun onni oli saada uusi väritys- tai tehtäväkirja. Tietoakaan ei ollut nykyajan erikoisominaisuuksista; tarrat ostettiin erikseen, mustavalkoisista kirjoista saatiin värikkäitä ainoastaan omin kätösin.

Megasokkelot-kirjan tehtävät ovat osittain melko hankaliakin pähkinöitä, joten aivan ensimmäiseksi puuhakirjaksi tätä ei lapselle kannata hankkia, mutta kun sokkeloita on jonkun verran ratkonut, tarjoilee tämä varmasti mieluista tehtävää. Tarrat taitavat olla liki kaikkien lasten mieleen ja irrotettavista kuvatehtävistä saa hauskoja itsetehtyjä leluja.

Oiva pakkaus.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...