Lara Bryan: Kello käy! : puuhakirja

Osta kirja itsellesi

Kello käy! on näpsäkkä puuhakirja kaikille kelloon tutustuville ja sitä opiskeleville. Sen monipuoliset tehtävät johdattavat tutkijansa niin erilaisten kellojen kuin ajan pituuksien ja kulun maailmaan. Mikä on digitaalinen kello, entä 24-tuntijärjestelmä? Miten pitkä ja lyhyt aika eroavat toisistaan, entä kuinka käytetään aikajanaa? Mitä ovat maapallon aikavyöhykkeet?

Koska kirjan tehtävät vaativat sekä luku- että jonkin sortin laskutaitoa, se ei sovellu kaikista pienimmille ratkojille ja suosittelisinkin sitä tietysti omasta taitotasosta riippuen – esikouluikäisille ja sitä vanhemmille. Joka tapauksessa tehtävät ovat niin monipuolisia ja sopivasti haastavia, että kirjan parissa viihtyy varmasti pitkään. Sen tehtäviä ratkoessaan lapsi voi tarkastella oppimistaan ja häntä palkitaan tähtitarroilla. Kirjasta löytyvät niin ikään oikeat vastaukset tehtäviin sekä irti leikattava kello, jonka voi askarrella omakseen.

Oikein ajanmukainen puuhakirja.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...