Lara Bryan: Kello käy! : puuhakirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kello käy! on näpsäkkä puuhakirja kaikille kelloon tutustuville ja sitä opiskeleville. Sen monipuoliset tehtävät johdattavat tutkijansa niin erilaisten kellojen kuin ajan pituuksien ja kulun maailmaan. Mikä on digitaalinen kello, entä 24-tuntijärjestelmä? Miten pitkä ja lyhyt aika eroavat toisistaan, entä kuinka käytetään aikajanaa? Mitä ovat maapallon aikavyöhykkeet?

Koska kirjan tehtävät vaativat sekä luku- että jonkin sortin laskutaitoa, se ei sovellu kaikista pienimmille ratkojille ja suosittelisinkin sitä tietysti omasta taitotasosta riippuen – esikouluikäisille ja sitä vanhemmille. Joka tapauksessa tehtävät ovat niin monipuolisia ja sopivasti haastavia, että kirjan parissa viihtyy varmasti pitkään. Sen tehtäviä ratkoessaan lapsi voi tarkastella oppimistaan ja häntä palkitaan tähtitarroilla. Kirjasta löytyvät niin ikään oikeat vastaukset tehtäviin sekä irti leikattava kello, jonka voi askarrella omakseen.

Oikein ajanmukainen puuhakirja.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...