Antti Alanen: Elokuvantekijät

Elokuvantekijät

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Elokuvantekijöissä on elokuvien eri tekijöitä ja kerrankin listaan kuuluu suurimmaksi osaksi kaikkia muita kuin pelkkiä näyttelijöitä. Kirja on monipuolisuudessaan runsas: ohjaajia, käsikirjoittajia ja tuottajia on koottu ympäri maailman, Suomea unohtamatta. Pieneen kirjaan on saatu mahtumaan paljon, mikä verottaa hieman tiedon määrää. Tekijöistä kerrotaan perustietojen lisäksi elokuvalistat ja lyhyenpuoleinen info. Vain harvat ovat ansainneet yli sivun mittaisen tekstin.

Pienuus on kuitenkin koukuttavaa ja lyhyitä tekstinpätkiä on kiinnostava lukea. Näppärä koko helpottaa tutkimista, muutenkin kuin ison pöydän äärellä. Vaikka tekstitilaa on vähän, olisi koko nimen tai ainakin sukunimen voinut kirjoittaa kokonaan. Kirja panostaa faktoihin eikä ole kriittinen.

Elokuvantekijät on hyvä hakuteos ja sopii tiedonjanoisille elokuvaharrastajille.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 297 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...