David Sheff: Game Over : How Nintendo conquered the world

Osta kirja itsellesi

Nintendo perustettiin vuonna 1889 valmistamaan japanilaisia hanafuda-pelikortteja. Toiminta laajeni ja sata vuotta myöhemmin yritys oli yksi maailman menestyvimmistä ja videopelialan kiistaton kuningas. Kuinka kaikki tämä tapahtui, selviää David Sheffin varsin kiinnostavasta kirjasta.

Kirja on mainiota luettavaa videopeleistä kiinnostuneille ja niille, jotka haluavat valloittaa yrityksellään koko maailman. Nintendon konstit eivät aina olleet kauniita tai reiluja, mutta ainakin ne toimivat.

Kirjan pahin puute on sen ilmestymisvuosi. Vuoden 1993 jälkeisista tapahtumista ei kirjassa ole mitään mainintaa. Sonyn Playstationin varhaisimmat vaiheet kirjassa mainitaan, mutta Segan tappio ja Sonyn nousu jäävät dokumentoimatta. Nintendon alkuvaiheiden dokumentointi takaa kirjalle kuitenkin varsin riittävästi materiaalia.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...