Steven Hall: Haiteksti

Osta kirja itsellesi

Eric Sandersonilla on ongelma: hän on menettänyt muistinsa. Aikaisemman minänsä ohjeilla Eric löytää tiensä psykologille, joka osaa kertoa Ericin kärsivän vakavan trauman jälkeisestä muistinmenetyksestä.

Eric saa lääkärin lisäksi apua edelliseltä minältään: postissa saapuu mystisiä kirjeitä, joiden perusteella kyseessä ovat vakavammat ja vaarallisemmat asiat. Ericiä jahtaa muistoja syövä hai, uhkaava käsitteellinen kala.

Haiteksti on kielellä leikittelevä metafiktiivinen teos, joka on velkaa Jorge Luis Borgesille ja Italo Calvinolle. Väittäisin teosta kuitenkin esikuviaan yksinkertaisemmaksi ja helpommin lähestyttäväksi, ja kirjallisuuden lisäksi Haiteksti viittaa muuhun populaarikulttuuriin.

Kauniisti kirjoitettu kirja on fantastinen, jännittävä ja vauhdikas tarina epätiloista ja vaarallisesta kirjallisuudesta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...