Paddy Kempshall: Hobitti – Smaugin autioittama maa : tietoa ja tehtäviä

Osta kirja itsellesi

Tämä toiseen Hobitti-elokuvaan perustuva kirja tarjoilee sekä pintapuolista tietoa elokuvan henkilöistä ja tapahtumista että erilaisia tehtäviä tehtäväksi.

Minusta on hivenen erikoista, että elokuvasta, joka on kielletty alle 12-vuotiaille, tehdään tällainen selvästi lapsille suunnattu tehtäväkirja. Itse kirjakin vaikuttaa suoraan sanottuna aika vaatimattomalta: tehtävät ovat yksinkertaisia ja tietosisältö on pintapuolista. Elokuvaan perustuva kuvitus on sentään runsasta.

Mutta. Seitsemänvuotias poikani – joka ei todellakaan saa vielä vuosiin nähdä Hobitti-elokuvia, mutta jolle on alkuperäinen kirja luettu – on suuri Taru sormusten herrasta -fani, ja hän ihastui tähän kirjaan täysin. Sieltä tämän kirjan kohderyhmä löytyy: alakoululaisista, joilla on Taru sormusten herrasta- ja Hobitti-legoja ja kova innostus aihetta kohtaan – väliäpä tuolla, onko elokuvia nähty vai, jos aihe kiinnostaa, tämä kirja on varmasti suosittu.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...