Gill Paul: Hollywoodin rakkaustarinoita

Hollywoodin rakkaustarinoita

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hollywoodin rakkaustarinoissa käydään läpi 14 skandaalimaista, hohdokasta ja surullisenkuuluisaa suhdetta, mutta kirja on myös täynnä aikansa salaisuuksia.

Hollywoodin rakkaustarinoita ei ole pelkkä selonteko tähtien suhteista, vaan myös selvitys  elokuvan kulta-ajan varjoisista puolista. Kuinka rakkaus syntyi, vaikka näyttelijät olivat tuotantoyhtiöiden tiukoissa kahleissa? Vai juuri senkö takia skandaalisia ja jopa Vatikaanin paheksumia suhteita syntyi? Muistelmateos sukeltaa Hollywoodin kulta-aikaan 1920-luvulta aina 1970-luvulle saakka.

Vaikka teksti on välillä laadullisesti epätasaista, elämää suuremmat rakkaustarinat ovat koukuttavaa luettavaa. Onnellisia loppuja ei kuitenkaan kannata odottaa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 236 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...