Marilyn Monroe: Välähdyksiä, sirpaleita

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sitä luulisi, että Marilyn Monroesta olisi jo kaivettu ja käännetty kaikki esiin, mutta vielä tulee uutta. Tai miten sen nyt ottaa…

Välähdyksiä, sirpaleita on teos, joka todellakin on välähdyksia ja sirpaleita Marilynin elämästä. Marilyn Monroen kaikki kirjoitukset, liput ja laput ovat otettu esiin, kuvattu, selvennetty ja suomennettu.  Teksteissä on runoja, kirjeitä ja kaikkia mahdollisia henkilökohtaisia kirjoituksia. Erillisiä lappuja, päiväkirjan sivuja ja muita papereita. Tekstit ovat suomennettu ranskan- ja englanninkielisistä laitoksista.

Kirjassa on muitakin kuvia ja se tuo Marilynista esiin sen herkän runotytön, josta olisi voinut tulla ihan jotain muuta, jollei hänestä olisi tehty Marilyn Monroeta. Marilyn luki paljon ja oli kaikkea muuta kuin hassunhauska blondi, millä häntä myytiin.

Kirja on helppolukuinen ja herkkä!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...