Marie Phillips: Huonosti käyttäytyvät jumalat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Huonosti käyttäytyvät jumalat on jälleen kerran oiva esikoisteos, joka antaa täysin uutta perspektiiviä mytologian iänikuisiin tarinoihin. Jumalilla ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa kun työkseen joutuu myymään puhelinseksiä tai leikkimään ennustajaa.

Kreikan mytologian Olympuksen 12 jumalaa ovat olemassa ja vielä tänäkin päivänä. Jumalalliset taidot ovat ruostuneet kun jumalhahmot kituuttavat Lontoossa pienessä talossa, mutta eivät niin ruostuneet etteivät jumalat voisi kiusata toisiaan. Avainhenkilöksi osoittautuu ihka aito ihminen, joka saa kaiken mullin mallin vaikka onkin palkattu siivoamaan. Edestakaisin matkoja Tuonelaan, maailmanlopun uhkaa ja sekä aitoa että nuolen avittamaa rakkautta on luvassa tässä kirjassa.

Tämä kirja on niitä, joita on ilo lukea, haluaa suositella muille, mutta ei loppujen lopuksi keksi syytä miksi. Olin loppujenlopuksi yllättynyt kuinka rikkaaksi juoni kehittyi vaikka kirjan tyyli, sanailu ja juuri pienet oivallukset ovat kirjan rikkaus enemmän kuin juoni. Huonosti käyttäytyvät jumalat on täynnä ehtaa brittiläistä huumoria ja sen takia voin suositella tätä sukupuoleen katsomatta.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 297 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...