M.G. Soikkeli: Hyvästä on helppo pitää

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Markku Soikkeli on kirja-aktivisti, kuten tämän esseekokoelman takakansi tituleeraa. Kirjallisuustieteilijä, kulttuurikriitikko ja palkittu scifi-novellisti ainakin. Tässä teoksessa päässä taitaa olla lähinnä kriitikon hattu, siinä määrin kriittisesti aikamme ilmiöitä teos käsittelee.

Soikkelin ilmiöitä luotaavan katseen alle joutuvat niin karvat, navat, poliitikkojen hymyt, kännyköiden sietämättömyys, kirjavuodet, teatterit, ironia, proosarunous ja niin edelleen. Valikoimaa riittää ja aiheiden käsittely vaihtelee pintapuolisesta hyvinkin mielenkiintoiseen.

Mainio esseekokoelma, siis, ja tarjoaa varmasti uusia ajatuksia itse kullekin pureskeltavaksi olematta liian raskasta ja akateemista luettavaa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...