Anna-Leena Härkönen: Ihan ystävänä sanon : ja muita kirjoituksia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jos meitä, jotka eivät ole lukeneet Apu-lehteä, on muitakin, niin tämä kirja on silloin ihan uusi. Sillä tämän kirjan kokoelma on julkaistu aiemmin juuri tuossa mainitussa lehdessä.

Onnekseni minulta jäävät aina lehdet lukematta, koska keskityn mieluummin kirjoihin. Siksipä juuri tämä Anna-Leena Härkösen kolumni-/pakinakokoelma maistui niin tuoreelle ja hyvälle, aivan kuin aamiainen.

Luin tätä kirjaa vessassa! Kyllä, aina juuri yhden tarinan verran, josta innostuin lähes joka kerran niin, että saatuani housut jalkaan, halusin lukea sen silloisen jutun myös perheelleni. Joskus jopa kaksi.

Lähes joka tarinan jälkeen olin aina ihan riemuissani siitä, miten oli osuva juttu. Olisi tehnyt mieli kirkua “Bingo”! Miten aina osuikin niin juuri asian ytimeen, miten usein olin niin samaa mieltä, että olisin halunut mennä torille lukemaan koko jutun, että kuunnelkaa, näin se menee.

Ota tämä kirja, jos et ole Apu-lehteä lukenut. Lue ja nauti, ole mukana, samastu ja naura kaikelle sille, mikä on niin totta! Tässä kirjassa on Kaikki Oikein!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...