Tommy Hellsten: Ihmisen näköinen elämä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tommy Hellsten on kuvannut teoksissaan ihmistä ja ihmisen suhdetta itseensä ja ympäristöönsä jo muutaman vuosikymmenen ajan. Hän puhuu paljon läsnäolosta, rakkaudesta ja uskosta elämässä. Nämä teemat ovat vahvasti läsnä myös hänen keväällä 2020 ilmestyneessä kirjassaan Ihmisen näköinen elämä.

Kirja on hyvin henkilökohtaiselta tuntuva kokoelma ajatuksia erilaisten aihepiirien ympärillä. Vahvimmillaan kirja on silloin, kun Hellsten kertoo aiheista ja teemoista, joita hän on käsitellyt ja kehitellyt vuosia ja hän on kirjoittanut niistä jo aiemmissa kirjoissaan. Näistä kirjoituksista huokuu hänen syvä kokemuksensa oman itsen ja toisten kohtaamisesta.

Kirjassa on myös useampi luku, joissa Hellsten yrittää kuvata hänen viime aikaisia uusia ajatussuuntiaan. Näiden lukujen ymmärtäminen on paikoin hankalaa; ihan kuin ajatukset eivät olisi vielä löytäneet sellaista muotoa ja rakennetta, että niitä ulkopuolinenkin kykenee täysin ymmärtämään teosta lukemalla. Henkilökohtaisesti toivoisin myös, että parisuhteen ja seksin kuvaaminen olisi monitahoisempaa kuin mies, nainen, yhdyntä ja orgasmi.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...