Gerald L. Posner ja John Ware: Josef Mengele : Elämä ja teot

Josef Mengele : Elämä ja teot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Josef Mengele joka tunnetaan myös kuoleman enkelinä on yksi kuuluisimmista toisen maailmansodan hirviöistä. Mengele joka oli erityisen kiinnostunut kaksosista teki ihmiskokeita Auschwitzissä ja on näin ollen yksi toisen maailmansodan vihatuimmista ihmisistä.

Josef Mengele : Elämä ja teot kertoo kattavasti Mengelen vaiheista sodan jälkeen karkulaisena. Kirjassa ei mässäillä toisen maailmansodan aikaisilla hirmuteoilla, vaan se on kattavampi elämäkerta koko Mengelen elämästä myös sodan jälkeen. Saattaa olla jopa turhauttavaa lukea, kuinka häntä etsittiin ja kuinka monta kertaa hän oli jäädä kiinni.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 295 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...