Sinikka Salokorpi: Joulupukki ja Kiinan ihmeet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirjassa Joulupukki ja Kiinan ihmeet Joulupukki lähtee matkalle Kiinaan, koska hän ei tiedä maasta mitään. Hän tutustuu siellä paikallisiin nähtävyyksiin, ihmisiin, eläimiin ja kulttuuriin.

Tarina on mielenkiintoinen ja esittelee Kiinaa monipuolisesti. Kirjan kuvat ovat kiinalaisen Fan Gao Qin tekemiä. Kuvat ovat isoja ja värikkäitä, lisäksi ne sopivat hyvin tarinaan.

Kirja on olomuodoltaan kuvakirjan ja lasten kertomuskirjan välimuoto. Se ei ole paksu, mutta kuvakirjaksi tekstiä on suhteellisen paljon verrattuna kuvien määrään. Arvioisin tämän sopivan hyvin iltasatuna luettavaksi lapsille. Kirjaa voi lukea muulloinkin kuin joulun aikaan, koska tarina ei päähenkilöä lukuunottamatta ole jouluinen.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 288 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...